In het centrum van Nürnberg, vlakbij het station.Hotel Am Heideloffplatz

Superior

Heideloffplatz 7-11 , 90478 Nürnberg, Franken, Bayern
2-persoons kamer (vanaf) € 75,00


Solarium
Fietsverhuur
Bar
Hotellift
Niet roken
Parkeergelegenheid
Tuin
Huisdieren toegestaan (na melding vooraf)
Kinderkorting
WiFi
Massages


Sfeerimpressie

In dit keurige hotel wordt elegantie gecombineerd met de hartelijkheid van een familiehotel. Het is modern en toch huiselijk, met een zweem van romantiek. Het ligt in de rustige woonwijk St. Peter, dicht bij het centrum. Of u nu als toerist of voor zaken de stad bezoekt, u kunt zich in dit hotel met de vriendelijke bediening enkele dagen heerlijk ontspannen. De auto kunt u op de parkeerplaats van het hotel laten staan, want alle belangrijke gebouwen (zoals de beurs) en bezienswaardigheden kunt u gemakkelijk te voet bereiken of met de S-Bahn (tram) of de U-Bahn (metro).

Omgeving

Nürnberg is een dynamische grote stad met middeleeuwse flair. De half miljoen inwoners leven in een spannende symbiose van een moderne stad en een middeleeuwse binnenstad. In de oude binnenstad, die omgeven wordt door een stadsmuur van 5 km lang met 80 torens, scheppen gothische kerken, romantische straten met vakwerkhuizen en gezellige pleinen een onvergetelijke sfeer. De middeleeuwse Kaiserburg rijst majestueus boven de binnenstad uit. In Nürnberg hebben Adam Kraft, Veit Stoß en Albrecht Dürer beroemde kunstwerken tot stand gebracht. De oude binnenstad biedt het decor voor evenementen als de wereldberoemde kerstmarkt, het grootste binnenstadsfeest van Duitsland en het internationale Bardentreffen; een groots jazzevenement in het centrum van de stad.

Vrije tijd

Nürnberg is niet alleen een historische maar ook een zeer bruisende stad. Diverse musea, theaters en een volle culturele agenda maken Nürnberg een interessante stad voor de echte cultuurliefhebber. Wilt u de rust opzoeken kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het “ Areal „Volkspark Dutzendteich”. In 1876 werd hier het eerste openlucht zwembad van Nürnberg geopend en tegenwoordig is het een geliefde plek voor de inwoners van Nürnberg en omgeving om in het weekeinde ontspanning en vertier te zoeken. Wandelen, fietsen, in-line skating, klimmen, een ballonvaart maken of watersporten, ook de actieve vakantieganger zal zich in Nürnberg uitstekend vermaken.

Praktische informatie

Inchecken
van 15:00 tot 18:00 uur
Uitchecken
voor 10:00 uur
Ontbijt
van 07:00 tot 10:00 uur
2-persoons kamer (vanaf) € 75,00Taalkeuze: