Landhotel te midden van een landelijke en waterrijke omgeving.Landhaus Schellhorn

Superior

Am Berg , 24211 Schellhorn/Preetz, Holsteinische Schweiz, Niedersachsen
2-persoons kamer (vanaf) € 93,00


Fietsverhuur
Bar
Niet roken
Parkeergelegenheid
Terras
Kindvriendelijk
Tuin
Vrijetijdsruimte
Huisdieren toegestaan (na melding vooraf)
Fietsershotel
Fietsers welkom!
Zonneweide
Kinderkorting
WiFi


Sfeerimpressie

Als u een beregezellig hotel in de buurt van Kiel zoekt, dan bent u hier op de juiste plek aanbeland. Van verre komen gasten voor een korte vakantie, op doorreis, voor een bezoek aan het muziekfestival van Schleswig-Holstein, of de ‘Kieler Woche’. Persoonlijke service is hier vanzelfsprekend. De ligging is ideaal om de Holsteinische Schweiz te verkennen.

Omgeving

Holsteinische Schweiz is gelegen tussen Ostsee en het merengebied rondom Plön. Tussen de centra van Kiel en Lübeck is Schellhorn/Preetz een goed uitgangspunt voor een verkwikkende en afwisselende vakantie. Kiel heeft een aantrekkelijke binnenstad en een levendige haven, waar vaak grote Scandinavische veerschepen aangemeerd liggen. Het loont de moeite om met de fiets het landschap te ontdekken. Voor watersportliefhebbers en wandelaars biedt de ‘Schwentine’ een ideaal gebied voor ontspanning op een van de vele meren. Vissers kunnen hun geluk beproeven in de nabijgelegen Lanker See.

Vrije tijd

Er zijn velerlei vrijetijdsmogelijkheden, zoals kano-, boot- en fietstochten, golfen en paardrijden, vissen, zeilen en wandelen. Schellhorn/Preetz en omgeving bieden met uitgebreide fietspaden van de ‘Schusteracht’ een gevarieerd recreatiegebied.

Praktische informatie

Inchecken
van 15:00 tot 18:00 uur
Uitchecken
voor 10:00 uur
Ontbijt
van 07:00 tot 10:00 uur
2-persoons kamer (vanaf) € 93,00Taalkeuze: