Spelregels

Boeken
Via Zimmerfrei.nl boekt u rechtstreeks bij een pension in Duitsland.
Een boeking verloopt zonder boekingskosten, eenvoudig en veilig.
U hoeft bij een boeking geen creditcardgegevens af te geven.

Bevestiging boeking
Om uw boeking te bevestigen sturen wij u tijdens het boekingsproces éénmalig een gratis sms met een controlecode naar uw mobiele telefoon.

Kamerprijzen
De getoonde kamerprijzen zijn altijd de laagst door het pension gehanteerde prijzen voor de gekozen periode. De kamerprijzen worden door de pensions zelf ingevoerd.
De vermelde kamerprijzen zijn in € per kamer per nacht inclusief ontbijt (tenzij anders vermeld). De vermelde prijzen voor vakantiewoningen en appartementen zijn doorgaans exclusief ontbijt (tenzij anders vermeld).
Indien u op de dag waarop u de boeking doet via een andere boekingssite een lagere kamerprijs vindt voor dezelfde periode, dan is het pension verplicht u het verschil in prijs terug te betalen.

Boekingskosten
Boekingskosten, wat een onzin. Daar doen we niet aan.

Toeristenbelasting
De toeristenbelasting (ofwel Kurtaxe) is niet inbegrepen in de kamerprijs.
De toeristenbelasting verschilt per plaats.

Reisverzekering
Zimmerfrei.nl biedt zelf geen reisverzekering aan.
Tip van ons: Volgens de Consumentenbond is de doorlopende reisverzekering van Zelf verzekert de beste koop (test februari 2012).  Meer informatie vindt u hier.


Betalen
U betaalt de kosten van uw verblijf in het pension. Soms betaalt u (een deel) van het boekingsbedrag bij aankomst in het pension. Het komt echter meestal voor dat u bij vertrek betaalt, waarbij u tegelijkertijd de genuttigde drankjes, maaltijden en eventuele aanvullende diensten (zoals gebruik van sauna, zonnebank, etc.) betaalt.

Wijzigen boeking
Indien u via Zimmerfrei.nl boekt en u wilt iets aan de boeking wijzigen, dan kunt u een berichtje sturen aan  .

Annuleren
Voor het annuleren van een boeking gelden enkele voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u vinden op de pagina ‘Voorwaarden’. www.zimmerfrei.nl/voorwaarden


Taalkeuze: